«Олександрія» розгромила команду з Туркменістану

19-07-2019, 19:13

Сьогодні, 19 липня, «Олександрія» провела контрольний поєдинок у рамках навчально-тренувального збору у Болгарії.

Суперником був туркменський «Алтин Асир». На 13-ій хвилині матчу «Олександрія» зуміла відкрити рахунок. Правий півзахисник олександрійців дограв до кінця, біля лицьової лінії самовіддано дістав м’яч і адресував у центра карного майданчику, звідки передачу замкнув Кирило Ковалець. Через чотири хвилини після прострілу з правого флангу атаки захисник туркменської команди зіграв рукою у власному карному майданчику і було призначено пенальті – його впевнено реалізував Дмитро Гречишкін. А вже у наступній атаці олександрійська команда збільшила рахунок до розгромного – відзначився Валерій Лучкевич.

У другому таймі матчу Денис Устименко збільшив рахунок до 4:0. А за дві хвилини до завершення основного часу зустрічі Ахмед Алібеков встановив остаточний рахунок 5:0.
Гра відбувалася на футбольному полі спортивного івент-агентства «Евіма футбол» у Банско, де розміщується тренувальний табір.

ФК «Олександрія» – «Алтин Асир» (Туркменистан) – 5:0 (3:0) (Ковалець, 13; Гречишкін, 18 (пен); Лучкевич, 20; Устименко, 67; Алібеков, 88)

Портал «Спортивна Кіровоградщина»