“Прикарпаття” розгромило аматорську команду

20-07-2019, 17:30

Заключний контрольний матч в рамках другого навчально-тренувального збору “Прикарпаття” провело по дорозі додому – у Надвірній, де зійшлося з учасником чемпіонату області, місцевим “Бескидом”. Підопічні Володимира Ковалюка здобули впевнену перемогу 5:1 і в хорошому настрої дісталися до рідного Івано-Франківська, де й продовжать підготовку до старту чемпіонату.

У цьому спарингу тренерський штаб вирішив перевірити у справі чимало молодих гравців, які б конкурували за майбутнє місце в “основі” на різних позиціях. До перерви команди обмінялися забитими м’ячами: на гол Худобяка надвірнянці відповісти всього через 13 хвилин. Попри значну перевагу франківців на футбольному полі втілити її у голи більше не вдавалося – 1:1.

Після перерви традиційно було проведено ряд замін, і саме свіжі гравці зуміли відзначитися, знявши питання щодо переможця. З інтервалом у п’ять хвилин “дубль” оформив Оринчак, забивши свій перший гол з пенальті. Невдовзі Павлюк розвинув успіх “Прикарпаття”, а завершальну крапку у грі поставив Януш – 1:5.

Товариський матч
“Бескид” (Надвірна) – “Прикарпаття” (Івано-Франківськ) – 1:5
Голи: ? (33) – Худобяк (20), Оринчак (62, пен., 67), Павлюк (71), Януш (84).

Прикарпаття (1-й тайм): Новак, Бойко, Пастух, Радульський, Феліпович, Дитко, Данищук, Кузьмин, Солдатенко, Цюцюра, Худобяк.
У 2-му таймі на заміни вийшли: Сердюк, Яневич, Оринчак, Павлюк, Януш, Семотюк, Хома.

По завершенні другого навчально-тренувального збору гравці “Прикарпаття” отримали два вихідних, а вже з понеділка готуватимуться безпосередньо до стартового матчу чемпіонату. Нагадаємо, що новий футбольний сезон івано-франківці розпочнуть на Закарпатті, де наступної суботи, 27 липня, зустрінуться з дебютантом Першої ліги – “Минаєм”.

Офіційний сайт ФК “Прикарпаття”