Сформовано тренерський штаб Київ-Баскета

26-07-2019, 20:55

Леонід Яйло і Артем Сліпенчук увійшли до тренерського штабу Київ-Баскета. Таке рішення прийняв головний тренер команди Айнарс Багатскіс.

І Сліпенчук, і Яйло – молоді тренери, в обох за плечима – кар’єра гравців. Леонід Яйло сім разів ставав чемпіоном України. Грав в українських Азовмаші, Будівельнику, Одесі, Києві, Миколаєві. А ще турецькому Дарушафака, командах Італії та Росії (ще до початку війни на Донбасі). Тренерську кар’єру розпочав 2013-го, асистуючи головному тренеру Будівельника Володимиру Ковалю. Минулий сезон провів у тренерському штабі переможця Вищої ліги Прометея.

Артем Сліпенчук добре знайомий прихильникам столичного баскетболу виступами за БК Київ та Динамо, а ще він грав у Кривому Розі, Азовмаші, Одесі, в активі має три срібла чемпіонатів України.

Тренерську кар’єру Сліпенчук розпочав позаторік у Китаї асистентом тренера переможця другої ліги Шансі. Тренерський дебют Артема у Піднебесній мав своє продовження і в Україні, коли Сліпенчук увійшов до тренерського штабу Київ-Баскета, де був асистентом Євгена Мурзіна.

Офіційний сайт ФБУ