Стали зміни у рокладі спарингів «Волині»

09-07-2019, 18:43

«Волинь» продовжує готуватися до нового сезону. Зараз команда проводить навчально-тренувальний збір на Закарпатті у комплексі «Камелот»

За планом наші футболісти повинні були зіграти ще три контрольні матчі, однак тепер їх буде чотири, а суперники дещо зміняться.

Так, 10 липня, як і планувалося, підопічні Андрія Тлумака зіграють проти «Агробізнеса». А вже наступного дня, 11 липня, зустрінуться із новачками Другої ліги – ФК «Ужгород». 13 липня «Хрестоносці» повинні були поїхати на виїзний спаринг до Угорщини, однак замість цього у себе в «Камелоті» зіграють проти львівських «Карпат». Останній спаринг, як і заплановано, відбудеться 19 липня, коли суперником «Волині» буде ФК «Львів».

Нагадаємо, що протягом передсезонної підготовки наша команда уже провела два спаринги. У першому з них «Волинь» здолала рівненський «Верес» (1:0), а у другому – розійшлася миром із «Калушем» (0:0).

Сезон у Першій лізі чемпіонату України «Хрестоносці» розпочнуть 27 липня, коли зіграють на виїзді з краматорським «Авангардом».

Офіційний сайт ФК “Волинь”