Анонс матчу Ліги Європи “Зоря” – “Будучност”

01-08-2019, 14:08

Сьогодні в матчі-відповіді другого кваліфікаційного раунду Ліги Європи команда Віктора Скрипника постарається ще раз довести свою перевагу над чорногорської “Будучност”.

Перемога в Подгориці (1:3) вийшла для “Зорі” з якимось відтінком навмисної простоти. Відмінне взаєморозуміння між партнерами, гра лідерів і, як наслідок, три голи на виїзді фактично визначили результат українсько-чорногорського протистояння.

Будемо реалістами, навряд чи “Будучность” здатна реально відіграти гандикап у два м’ячі, та ще й на виїзді. При цьому ні про яку недооцінку суперника i мови бути не може. Приклади шапкозакидальних настроїв відомі, і педантичному по-німецьки Скрипнику вже точно не потрібно нагадувати про важливість психологічної роботи з підопічними.

Однозначно, чорногорці їдуть в Україну з надією на диво. Команда у Брновича, хоч і жвава, але луганчанам все ж – не рівня. По ходу першого поєдинку мимоволі здавалося, що суперник “Зорі” за своїм рівнем займав би в нашому чемпіонаті місце приблизно в зоні стиків.

Як би там не було, інший результат, окрім як перемога “Зорі”, не повинен розглядатися навіть в підзорну трубу. Під керівництвом Скрипника луганчани виглядають динамічно і монолітно, і явно захочуть продовжити свою успішну серію. Такого суперника, як “Будучность” українці повинні обігравати навіть не в оптимальному кадровому поєднанні і незважаючи на прогнозовану низьку відвідуваність “Славутич-Арени”.

Ліга Європи. 2-й кваліфікаційний раунд. Матч-відповідь
1 серпня. Запоріжжя. “Славутич-Арена”
Головний арбітр: Ніл Дойл (Ірландія)
“Зоря” 19:00 “Будучност”
Телетрансляція в Україні: “2+2”