Черкаські Мавпи оголосили план підготовки

01-08-2019, 11:39

Черкаські Мавпи оприлюднили плани підготовки до нового баскетбольного сезону. У Черкасах команда Максима Міхельсона збереться 12 серпня. Про це повідомив директор клубу Володимир Гриценко.

У перші дні гравці пройдуть медогляд, а вже після цього почнуться тренування. Перше – 15 серпня.

Наразі угоди з Черкаськими Мавпами мають 6 гравців основи. Цього літа до клубу прийшли Олександр Кольченко, Володимир Конєв, Олександр Кушніров, Олександр Бєліков також мають діючі угоди з командою вихованці клубу Іван Ткаченко та Микита Воєвода.

Тренерський штаб продовжує селекційну роботу. За словами головного тренера команди Максима Міхельсона, бажаним є підписати українського захисника, а вже після цього продовжити формування складу на новий сезон легіонерами.

    «Я б залюбки підсилив кожну позицію українським гравцем – говорить Максим Міхельсон, – але на ринку просто немає такої можливості. Тому зараз ми розглядаємо реальний варіант взяти українця на позицію першого номера. А далі будемо шукати хороших легіонерів. Поки не готовий сказати скільки їх буде в команді, але вони обов’язково будуть. На сьогодні Суперліга Парі-Матч виросла на один клуб  і хороших українців на усіх не вистачить. Приміром нам потрібно у передню лінію пару хороших українських виконавців, а їх просто немає. Ми взяли Кушнірова, даватимемо шанс молодим, але цього  замало».

Очікується, що у першому зборі команди уже традиційно візьмуть участь найкращі гравці дублюючого складу, які отримають можливість проявити себе.

ФБУ