“Львів” готується до виїзної зустрічі з “Ворсклою”

08-08-2019, 14:20

Професійний футбольний клуб «Львів» завершує підготовку до матчу 3-го туру Favbet Ліги з «Ворсклою» та готується вирушати до Полтави.

На початку тижня «Львів» провів розбір гри з київським «Динамо», а в період з понеділка по середу – чотири тренувальних сесії у Винниках. До прийдешньої виїзної гри з «Ворсклою» команда Богдана Блавацького підходить без кадрових втрат.

«Ворскла» – фізично добре підготовлена та «жива» команда. Переглядав матчі за участю полтавців у поточному сезоні, вони нічим не поступалися в обох іграх своїм суперникам. Тому не зважаємо на те, що «Ворскла» ще й досі не має турнірних балів у таблиці. Для нас додатковим подразником ще має стати той факт, що минулого сезону «Львів» не зміг досягнути успіху у жодному протистоянні з цим колективом», – зазначив наставник «синьо-золотих левів».

Цікаво, що наступний суперник «містян» не перемагає в елітному дивізіоні вже у чотирьох матчах поспіль, а львів’яни з 9 грудня 2018 року не грають внічию на полях суперників.

Сьогодні, 8 серпня, ввечері «Львів» потягом вирушить до Полтави. У п’ятницю у команди заплановане передігрове тренування, а вже у суботу о 19:30 на стадіоні «Ворскла» ім. О. Бутовського арбітр Сергій Бойко розпочне футбольну зустріч між «Ворсклою» та «Львовом» у межах 3-го туру Favbet Ліги. Нагадаємо, матч транслюватиметься на телеканалі «Футбол 1».

Інформаційна служба ПФК «Львів»