Пустозвонов: Ми могли зіграти краще

27-09-2019, 13:04
Форвард «Київ-Баскета» Максим Пустозвонов прокоментував домашню поразку своєї команди у першому матчі другого кола кваліфікації Ліги чемпіонів. 26 вересня кияни поступилися у Палаці спорту іспанському «Бургосу» 83:86.

– Ми могли зіграти краще, це 100%. Але у деякий момент відпустили їх до +14. Видно, що в той момент ми не грали у командний баскетбол, як на мене. І в кінці зібралися, знайшли сили. Це дуже радує. Скоротили відставання, могли навіть зрівняти. Думаю, у нас ще нічого не завершено. У нас є гарний шанс в Іспанії. Буде важко. Ми усі це усвідомлюємо. Але їм треба скористатися і не складати зброї. Залишити там усі свої сили.
– Якби сказали тобі перед матчем, що ви програєте з різницею у три очки – це нормально чи ні?
– Звісно, це ненормально. Бо ж ми грали вдома. І хотілося виграти, у першу чергу. Ще й якомога більше.
– У вас сьогодні був низький відсоток влучань здалеку на відміну від Бургаса. Це наслідок того, що вони вас добре розібрали, чи це більше фізична робота?
– Думаю, що й вони розібрали. Видно, що ця команда дуже добре організована, як я і казав. Явно, що вони переглядали відео, вони знали наші комбінації на майданчику. Знов таки, ми забагато змарнували вільних кидків. Ми не знімаємо з себе відповідальності за це. Влучали б частіше, результат був би іншим. Але з іншого боку, вони добре влучали.
– Як настрій у роздягальні був?
– Ще й до роздягальні усі налаштовані по-бойовому, ніхто не збирається здаватися. Це точно.
– Що нам може допомогти у матчі-відповіді?
– Тільки самовіддача, бажання перемогти. Усі чудово бачать і розуміють, і глядачі, і ми, що ми можемо з ними грати на рівних. Це та сама команда, такі самі люди, як і ми. Іспанія? Окей! Але ми можемо з вами грати, 100 відсотків.