Тлумак: ми розраховуємо взяти максимум очок

09-09-2019, 14:19

Головний тренер «Волині» Андрій Тлумак поділився враженнями від матчу 8-го туру першої ліги проти «Інгульця» (0:0).

Гра була нічийною – декілька моментів мали ми і у вашої команди було декілька моментів. Якщо брати стратегічно – з «Інгульцем» на виїзді зіграли унічию, це є очко і, мабуть, це є плюс, тому що ми додаємо. Приємно було грати з вашою командою, яка, найголовніше, саме грає футбол, а не заважає це робити, і дає грати футбол. Можу сказати, що ми отримали задоволення від сьогоднішньої гри і, мабуть, вболівальники так само, хіба що окрім забитих м’ячів.

Ми з хлопцями сьогодні розмовляли, і я хочу сказати подяку вашому президенту, тому що зараз багаті люди тікають з футболу, а ваш президент тримає команду, і якби не він, то ваш край, мабуть, не знав би, що таке футбол. Тому йому – респект, як і нашому керівництву, яке утримує команду, вкладає кошти, тому що сьогодні дуже нелегко, дуже тяжко, і таким людям треба сказати дякую.

В кожному матчі ми розраховуємо взяти максимум очок, але ви самі бачите, яка сьогодні цікава Перша ліга і як важко ті очки набираються. Як би ми не хотіли, що б не казали, але на сьогоднішній день Перша ліга підрівнялася і всі команди стали більш-менш рівними. З жодною командою легко не грається, і якщо десь буде якесь недоналаштування – однозначно, що буде важко взяти три очки. Я дуже задоволений кожним гравцем своєї команди.

Офіційний сайт ФК “Волинь”