«Динамо» – «Шахтар»: прогноз Заховайла

30-10-2019, 11:15

Відомий футбольний менеджер та агент В’ячеслав Заховайло склав прогноз на матч «Динамо» Київ — «Шахтар» Донецьк в 1/8 фіналу Кубка України. На думку експерта, суперники не виявлять сильнішого.

«Мені бачиться, що матч буде впертим з обох боків. «Динамо» не буде розкриватися, це 100%. Непросто визначити, хто пройде далі. Мені здається, що питання дійде до серії пенальті, тому зроблю ставки, що в основний час буде нічия, а обидві команди заб’ють.

«Шахтар» вихідними теж втратив пункти з «Олександрією». Не потрібно бути дуже розумним, аби розуміти, що після єврокубків команди застосовують ротацію, тому не все складається. Нелегко перемикатися з турніру на турнір. Це стосується мотивації та інших аспектів, які впливають на гру. Можливо, і недооцінка була, тому такі результати були в минулому турі.

На очний поєдинок мотивація буде максимальною в обох суперників. Цей матч буде складним не лише для «Динамо», а й для «Шахтаря». Отож я схиляюся до нічийного результату. Припускаю, що в Києві буде обережний футбол», – наводить слова Заховайла «Рейтинг Букмекерів».