Франков: Динамо не потрібні такі перемоги

07-10-2019, 09:30
Головний редактор журналу «Футбол» Артем Франков розібрав момент з призначенням першого пенальті в матчі «Колос» – «Динамо» (0:4).

«Повтор чітко демонструє, що м’яч потрапив в обличчя гравцеві «Колоса». Тобто, там не було пенальті, не було червоної картки, не було порушення взагалі. Циганков реалізує пенальті, «Колос» засмучений. Склади зрівнюються і «Динамо» розриває суперника в цьому настрої. Далі заробили вже два чистих пенальті, які потрібно було ставити. Не важливо, що було до цього. «Динамо» перемогло 4:0, але все обговорення зводиться до першого моменту.
Подібні подарунки «Динамо» не потрібні, подібних перемог ніхто не хоче і ніхто їх не потребує! Ні Олексій Михайличенко, ні Віктор Циганков, ні Ігор Суркіс, ніхто з уболівальників «Динамо». Інша справа, що в процесі обговорення люди починають дуріти. Наприклад: «Циганков був зобов’язаний не забити цей пенальті». Вибачте, а Віктор арбітр цього матчу? Як Циганков міг бачити, зіграв суперник обличчям або рукою? Якщо ви говорите про фейр плей, то Циганков повинен був не тільки пенальті промазати, але ще і отримати червону картку.
Мені дуже шкода «Колос», він цього не заслужив, але «Динамо» не причетне до цього. В чому вина «Динамо»? Цього я не розумію. Зауважте, наскільки «Динамо» в центрі уваги: ​​як тільки відбувається суддівський ляп на користь «Динамо» – всі стають на вуха. Як тільки суддівський ляп проти «Динамо», ніхто ж в істериці не бився після цього. Так, «вбили» «Колос». Зрозуміло, головний арбітр отримає за цей матч оцінку «2» і буде дискваліфікований на кілька місяців за помилку, яка явним чином вплинула на результат зустрічі.
З іміджевої точки зору, це дуже мерзенна для «Динамо» річ. Але, повторюся, не потрібні «Динамо» подібні перемоги. Не варто множити дурості, а ті, хто зараз в чомусь звинувачує «Динамо», займається дурницями», – сказав Франков в ефірі свого Youtube-каналу.