Гецко: спад Колоса припав на матч із Шахтарем

21-10-2019, 09:24
Колишній форвард збірної УкраїниІван Гецко прокоментував перемогу «Шахтаря» над «Колосом» (6:0) в матчі 11-го туру УПЛ.

– У минулому турі УПЛ господарі здобули п’ять перемог в шести поєдинках. Краще за всіх вийшло у «Шахтаря», який відправив шість голів у ворота «Колоса».
– Загалом-то, так. Уже в першому таймі доля матчу була визначена, тому що в воротах «Колоса» побувало п’ять голів. Після жвавого старту в чемпіонаті очікувалося, що команда Руслана Костишина довго такий темп не витримає, спад відбудеться. У підсумку він припав на матч із «Шахтарем», який апріорі не міг втратити очки в такому матчі. У «гірників» перед матчем Ліги чемпіонів в чемпіонаті вийшло тренування з підвищеною відповідальністю, і тепер гірники можуть спокійно готуватися до єврокубків, без втрат, на класі вигравши перше коло чемпіонату.
– Луїш Каштру дав можливість відпочити деяким збірникам. У центрі оборони зіграли Бондар і Матвієнко. Ця пара має перспективу закріпитися в такому поєднанні?
– Звичайно. Обидва ще молоді і тільки починають свій шлях у великому футболі. Звичайно, у них ще немає досвіду, як у того ж Кривцова, і поки що в Лізі чемпіонів напевно буде грати захисник збірної. У перспективі Бондар і Матвієнко можуть грати в цій зв’язці частіше і успішно. Матч з «Колосом» склався для них успішно, гірники не пропустили, хоча «Шахтар» практично не давав можливості «Колосу» з’являтися біля своїх воріт.