«Калуш» уникнув поразки від аутсайдера

13-10-2019, 18:30

У 15-му турі групи «А» Другої ліги «Калуш» вдома приймав київську «Оболонь Бровар-2».

До звітного матчу команди підійшли маючи у турнірній таблиці відстань у 10 очок. «Калуш» перебував у середині таблиці з 18-ма очками, кияни ж на останньому місці з вісьмома.

На початку матчі кілька потенційно небезпечних подач виконували Лебедь і Ременюк. Книш небезпечно подав з кутової позначки – Горбаченко головою пробив вище воріт.

А на 37-ій хвилині матчу гості вийшли вперед – Мате подав з кутової позначки, а Потопальський виграв «другий поверх» на ближній стійці воріт. Через дві хвилини господарі мали змогу зрівняти рахунок, але Поручинський з 15 метрів пробив поруч з дальньою стійкою воріт.

Наприкінці матчу господарям вдалося уникнути поразки. Савошко, який у другому таймі матчу вийшов на заміну, відзначився забитим голом.

У наступному турі 18 жовтня «Оболонь Бровар-2» вдома зіграє з хмельницьким «Поділлям», а «Калуш» 19 жовтня завітає у гості до лідера групи тернопільської «Ниви».

ФК «Калуш» – «Оболонь Бровар-2» – 1:1 (0:1) (Савошко, 87 – Потопальський, 37)
«Калуш» (старт): Злотар, Сениця, Лаврук, Габріель, Лебедь, Горбаченко, Книш, Ременюк, Матушевський, Поручинський, Легкий
«Оболонь Бровар-2» (старт): Коломієць, Покойовий, Мате, Чабанов, Потопальський, Кузьменков, Корнєв, Сичевський, Ткач, Островський, Дерев’яго

«Україна спортивна»