Михайличенко: хотіли зробити великий крок

25-10-2019, 08:22

Головний тренер “Динамо” Олексій Михайличенко на традиційній післяматчевій прес-конференції поділився враженнями від поєдинку 3-го туру групового раунду Ліги Європи з “Копенгагеном” (1:1).

– Сьогодні ви провели лише одну заміну. Чи означає це, що ви були задоволені тим, як складалася гра?

– Те, що події на футбольному полі мене влаштовували, це навряд чи. Але, з іншого боку, гра була такою, в яку складно увійти. Мені здавалося, що тим футболістам, які перебували на полі, під силу вирішити проблеми, що виникли під час самої гри.

– Що не вийшло сьогодні у вашої команди?

– Не вийшло конструктивно зіграти в атаці. Суперник зумів нав’язати нам боротьбу, а нам не вистачило швидкості і комбінаційної гри, щоб від цієї боротьби піти. Крім того, по ходу матчу було видно, що багато верхових єдиноборств ми програли.

– З чим пов’язано, що ваші підопічні сьогодні грали недостатньо швидко?

– Це головна незадоволеність за підсумками матчу. З такою командою, як “Копенгаген”, треба грати швидко. Не тільки з м’ячем, але і без м’яча. Основна причина того, що не все у нас виходило в цій грі, пов’язана якраз з недоліком швидкостей.

– Швидкий гол сильно змінив ваш план на гру?

– Безумовно, швидкий гол наклав свій відбиток не тільки на перший тайм, але і на весь матч. Він нас поставив у не зовсім зручне становище і привніс в дії команди невеликий дискомфорт. Але не скажу, що команда розгубилася: хлопці старалися налагодити свою гру, намагалися вести комбінаційну гру, але далеко не все у них виходило.

– Як ви вважаєте, “Динамо” сьогодні втратило два очки, або ж набуло одне?

– Моментів у нас хоч і було не дуже багато, але, вважаю, вони у нас були кращими і більш гострими, ніж у суперника. Ми набрали одне очко, але і втратили два. Ми грали на перемогу, хотіли зробити великий крок, але вийшло зробити маленький.

– Що трапилося з Буяльським, якого не виявилося в заявці на сьогоднішній матч?

– На передматчевому тренуванні він отримав невелике ушкодження. Ми поки не знаємо, наскільки воно серйозне. Сподіваємося, що незабаром Буяльський повернеться.

dynamo.kiev.ua