Сабо: Динамо до гри думало, що на 100% виграє

05-10-2019, 00:08

У четвер «Динамо» в рамках матчу Ліги Європи не змогло впоратися з обороною «Лугано», зігравши на виїзді з рахунком 0:0.

Екс-тренер киян, а нині експерт Йожеф Сабо поділився своєю думкою про матч.

– Йожеф Йожефович, як оціните вчорашню гру киян?
– Мені здається, «Динамо» до гри думало, що виграє 100%. У них була перевага, і могли виграти. Але, на жаль, немає виконавців, які в кінцівці матчу можуть здобути перемогу. Циганков поки що не вражає. Вербич виглядає якимось розслабленим, постійно йде в обіграш. Повинні були перемогти, але не зуміли. Шкода, адже ці два очка потім будуть потрібні.

Було видно, що «Лугано» боялося «Динамо» і більше захищалося. Однак швейцарці могли теж забити – в кінцівці поєдинку, коли м’яч потрапив у поперечину. Повторюся, кияни втратили два бали.

– Але і «Лугано» зіграло не так, як всі очікували…
– Їм вже нікуди діватися, команда стільки матчів не може виграти. Особисто я очікував, що «Лугано» вийде і віддасть всі сили, будуть захищатися, буде ігрова дисципліна. Так і вийшло. Мені здається, що деякі гравці «Динамо» ще до гри вважали, що вони сильніші і виграють. Тому і не виходило – було багато помилок в атаці.

– До речі, про атаку. Знову попереду грав Родрігеш. Як вважаєте, чи виправдовує ставка тренерського штабу саме на нього?
– Родрігеш багато рухається, туди-сюди, на швидкості, але раз – і втратив м’яч. Був момент в першому таймі, коли він повинен був віддати в один дотик Циганкову, який був вільний. Але Жерсон хоче забити сам. Я не скажу, що він такий командний гравець.

– Що стосується двох замін у «Динамо», які були в самому кінці зустрічі. Вам не здалися ці заміни запізнілими?
– Так, звичайно. Не хочу нікого критикувати, це справа тренера, але для чого робилися ці заміни за дві хвилини до кінця гри? Не знаю. Тепер хочеться подивитися, чи буде Михайличенко міняти склад на матч з «Колосом». Думаю, він все ж змінить деяких футболістів.

dynamo.kiev.ua