Тлумак: задоволений грою, яку показала команда

27-10-2019, 16:37

Наставник “Волині” Андрій Тлумак прокоментував перемогу над “Минаєм”.

“Усіх хочу привітати з перемогою, в першу чергу. По грі – зіграли дуже строго, тому що розуміли ціну цього матчу. Нам потрібні були три очки і ми грали з командою, яка була вища за нас. Тому ми десь не так сильно розкривалися, як у минулих матчах. Я задоволений грою, яку показала команда, ми створили досить багато моментів. Ми могли ще забити, але у трьох очках ніякої різниці немає – чи 1:0, чи 5:0. Тому я дякую команді і вітаю усіх з перемогою.

У нас іде ротація. Міха починав з «Гірником-Спортом», сьогодні вийшов Валерій Болденков, добре себе проявив. У нас немає такого, що лише один грає чи інший, ви самі бачите, що у нас люди міняються, ніяких проблем немає, і Міха молодець, здорово працює – все нормально. Вирішальна роль виходу Климця? Ну, напевно, якщо ми забили з його передачі!

У Курка була мікротравма, але ми все одно планували міняти. Наступний матч він пропускає через жовті картки, тому ми хотіли спробувати інші схеми. Я думаю, що все нормально, це є робочий процес, коли люди міняються, травмуються. Це футбол, контактний вид спорту, і тут без травм неможливо. Найголовніше, щоб не було м’язових травм – тоді ми будемо робити претензії собі. А якщо механічні, удари – це футбол”, – зазначив Тлумак.

Офіційний сайт ФК “Волинь”