Вітер: будемо намагатися йти далі

21-10-2019, 16:39

Головний тренер «Донбасу» Сергій Вітер прокоментував результат вирішального матчу другого раунду Континентального кубка.

– Важко знайти правильні слова. Перш за все, спасибі суперникам. Вчора було важка гра проти румунської команди, в грі з «Мого» теж було важко. Якщо в матчі з «Короною» рахунок дозволяв, щоб на лавці було спокійніше, то сьогодні вийшов дійсно фінал. Пощастило, бо хлопці 2,5 місяці важко працювали. Десь це і позначилося. Ще раз суперникам спасибі, йдемо далі, розуміємо серйозність наступного раунду, буде важко, будемо також працювати. Будемо намагатися і ще раз старатися.

– Які емоції були після перемоги?

– Чи не було емоцій в кінці. Коли зрозуміли, що виграли – це все зупиняється. Потім вже, завтра-післязавтра, будеш усвідомлювати це. Домоглися перемоги, молодці хлопці. 

– Які слова скажете вболівальникам команди, які протягом турніру підтримували її?

– За нас переживали в Києві, і в Харкові, і в Одесі, і в Донецьку, і в Луганську – всі переживають. У нас дуже багато вболівальників. Всім вдячні! Тим хто перебував на арені і тим, хто переживав перед екранами телевізорів. 

Також вдячні критикам, які женуть нас вперед, хоча завжди хотілося б чути правильну критику. Найголовніше, що у нас вийшло порадувати уболівальників. 

«Шахтар» нещодавно виграв на виїзді дуже серйозний матч на останніх секундах, збірна України з футболу провела прекрасний матч проти Португалії, футбол був відмінним. Десь поруч і ми зі своїм скромним результатом, теж порадували уболівальників і це дуже радує. Будемо намагатися йти далі. Всім велике спасибі. Підтримка була, атмосфера була, аура була приголомшливою. 

– Сьогодні для глядачів вийшов видовищний матч, а для вас?

– Дуже добре, що я таке пережив. Це хороший досвід. Трішки це нервово, але за це ми і любимо хокей. Це ті емоції, які не передати. Коли ти виривати цю перемогу, спочатку ведеш в рахунку, потім програєш, потім порівнюєш, потім буліти – бажаю всім таке пережити, але це трішечки нервово.

Офіційний сайт ХК “Донбас”