Есеола: мрію зіграти за збірну України

16-11-2019, 19:29

У сезоні-2019 Есеола зіграв за «Кайрат» 34 матчі у всіх турнірах, в яких забив 22 м’ячі і віддав 7 результативних передач. Нещодавно він продовжив контракт з казахстанським клубом.

«Не можу відпустити цю мрію, вона залишається. Все роблю для цього. Намагаюся, працюю над собою, намагаюся прогресувати щоб отримати шанс, виклик в збірну. Готовий більше тренуватися, більше забивати. Все інше – на розсуд вищих людей.

Яремчук при тій схемі, в яку збірна грає, підходить, забиває. Він і в клубі забиває своєму, і в Європі регулярно. Вважаю, що цілком заслужено грає саме він. Це що стосується нападу, а всі інші гравці – ясна річ. Зінченко, Малина, хлопці інші. У дуже цікавий футбол грають. Раніше, по-моєму, так збірна не грала як зараз. Тоді простіше було. Футбол був більш агресивний, а зараз поставлений, технічний, тактичний. Ну, цікавий.

Вважаю, що в збірній відбулася зміна поколінь, кожен гравець органічний на своїй позиції. І в атаці, і в обороні. Важливо що при цьому ще й дають результат. І гра дається, і результат є, тому мені подобається.

Шевченко? Для всіх дітей, пацанів нашого покоління він був кумиром, тому що грав в топ-клубі і був топ-футболістом. Єдиним на той час з українців», – сказав Есеола каналу «Бомбардир».