“Інгулець” втратив перемогу над харків’янами

03-11-2019, 17:23

Далеко не найкращий видовище видали учасники центральної гри вихідних в ПФЛ. Воно і зрозуміло, ціна помилки була занадто велика, щоб діяти максимально розкуто. Перший тайм фактично пройшов в центрі поля, за невеликим винятком. У “Інгульця” міг забивати Віталій Павлов, відгукнувшись на простріл справа, але Сидоренко накрив м’яч. Біля протилежних воріт небезпечно виходив до з гострого кута Сергій Романов, але з його потужним ударом впорався Богдан Шуст.

Після перерви гра продовжилася в рівній боротьбі. Першим турбувати суперника небезпечними моментами почав “Металіст 1925”, дальні удари гравців якого були небезпечними. Спершу Сергій Романов перевірив міцність штанги, потім Віталій Кольцов зовсім трохи не влучив у ворота. Однак забити вдалося “Інгульцю”, Ніка Січінава поборовся до останнього і все ж випередив Сидоренко, якому вже діватися було нікуди – фол в штрафному майданчику і пенальті. Сам же потерпілий і забив одинадцятиметровий, зміцнивши своє лідерство в таблиці бомбардирів.

І все ж бразильці “Металіста 1925” внесли свою лепту в результат. Лукас Вентура, який незадовго до цього вийшов на заміну, пройшов лівим флангом, прибрав захисника і прострілив на Фрейтаса, який пробив точно, забивши у другому матчі поспіль.

Інгулець – Металіст 1925 1:1 (0:0)
Голи: Січінава (73 пен) – Дерек Фрейтас (90+2)

Інгулець: Шуст, Запорожець (Козак 88), Клименко (Кучеренко 90+1), Мішуренко (Коробка 75), Коваленко (Щедрий 69), Павлов, Балан, Січінава (Сула 86), Ковальов, Лупашко, Синьогуб.
Металіст 1925: Сидоренко, Шершень, Поспєлов, Цвіренко, Кравченко (Лукас Вентура 80), Кольцов, Ямполь, Дехтяренко, Романов (Жук 90+6), Савін, Дерек Фрейтас.
Попередження: Павлов (51), Синьогуб (84) – Демченко (52 гол. тр), Шершень (56), Дерек (90)
Вилучений: Демченко (90+4 гол. тр)

UA-футбол