Леоненко: Сидорчук сам себе опустив нижче плінтуса

10-11-2019, 10:18

Колишній форвард київського «Динамо» і збірної України з футболу Віктор Леоненко поділився думкою про гру київської команди.

«Динамо», по ідеї, повинно було обігравати «Копенгаген», але тільки кияни зараз за рівнем така ж команда, як і всі інші. Трохи краще «Лугано». Згоден з Хацкевичем, що «Динамо» — середняк європейського футболу. Хіба ні? Нещодавно вітав Олега Блохіна з днем ​​народження. Кажу йому: «Ти розумієш, що люди все ще думають, що київське «Динамо» — це суперклуб і на дворі все ще 1986 год!». З того часу, скільки вже років минуло? Подумаєш, 33 роки.

До сих пір це триває. Команда нічого не виграє, а вболівальники живуть її старими заслугами. Тому, «Динамо» давно вже середняк. «Біло-сині» мучаться в чемпіонаті України. Кого кияни обіграли начисто? «Львів»! На хрін їм потрібна ця перемога, якщо капітан команди, по суті, в тренувальному матчі отримав червону картку.

Ось про це треба думати, а не про те, що вдесятьох забили два голи. Тепер капітан «Динамо» не зіграє проти «Шахтаря». Це який рівень? Сидорчук сам себе опустив нижче плінтуса двома жовтими картками. У нас «Динамо» обіграло «Львів» з рахунком 4:0 і всі кричать «ура». І це навіть не аматорський клуб, а ще гірше. Тому що там тренерська чехарда.

Вважаю, що «Динамо» під силу посісти перше місце в своїй групі Ліги Європи. Адже всі команди там рівні», – зазначив Леоненко.

Footboom