Михайленко: важливо надійно зіграти у захисті

07-11-2019, 18:13

Головний тренер СК «Дніпро-1» Дмитро Михайленко відповів на запитання журналістів на традиційному відкритому тренуванні команди, яке відбулося напередодні гостьового матчу чемпіонату країни проти чернігівської «Десни».

— Дмитро Станіславович, попереду матч проти «Десни». Хто з гравців не зуміє у ньому взяти участь?
— Не готуються до гри Сергій Кравченко і Олексій Чичиков, плюс є ще футболісти, які у нас під питанням для участі у цьому матчі. Так що у порівнянні з грою проти «Зорі» склад у нас поповниться.

— Коли вже остаточно ви визначитесь із складом?
— Сьогодні буде тестування, тоді все стане зрозуміло.

— Футболісти сильно нервують через серію поразок?
— Звичайно, усі переживають. Для нас це гостре питання і, в цілому, неприємна ситуація. Ми намагаємося, усе це виправити, і я переконаний, що все це станеться, і ми почнемо набирати очки. Який саме план у нас на найближчу гру, на це питання я не дам відповіді, але наше головне завдання буде зіграти у захисті на нуль. Зрозуміло, якщо ми багато пропускаємо, то нам потрібна і впевненість у власних силах, і сама якісна гра.

— Як цього будете досягати у грі проти такого суперника, як «Десна»?
— Треба робити все, щоб не допускати стільки моментів біля наших воріт. «Десна» — команда, яка грає досить обережно, приділяє особливу увагу захисту і має багато матчів «на нуль», не дозволяючи супернику створювати моменти біля власних воріт. Тому, не можна сказати, що вони демонструють яскраво атакувальний футбол, а більше вони націлені на захист власних воріт. В цілому, «Десна» — досвідчена, хороша команда, яка по українським міркам цілком збалансована, з рівною грою, і надійним захистом, що дуже важливо.

Прес-служба СК «Дніпро-1»