Миколенко: ми підтримали футболістів Шахтаря

14-11-2019, 16:32

Захисник «Динамо» і збірної України Віталій Миколенко напередодні матчів з Естонією і Сербією розповів про своє самопочуття і підготовку до поєдинків.

– Дякую, зі здоров’ям вже все відмінно, тренуюся в загальній групі. Готуюся і до першого матчу з Естонією, і до другого з Сербією, буду намагатися потрапити до основного складу.

– Що можете сказати з приводу суперників? Уже вивчали їх?

– Ні, ми більше розбирали свої ігри і акцентували увагу на власних помилках, зокрема, в матчі з Португалією. А сьогодні вже будемо дивитися Естонію.

– Після конфлікту в недавньому матчі «Шахтар» – «Динамо», яке відношення між гравцями цих команд?

– Відносини відмінні, це ж збірна. Ми підтримали футболістів «гірників» ще під час того матчу, тож ніяких проблем немає.

– У четвер збірна України зіграє в Запоріжжі, що думаєте про вибір місця проведення поєдинку з Естонією і стадіоні «Славутич-Арена»?

– Я грав там за молодіжну збірну України і знаю, що в Запоріжжі завжди чудова підтримка уболівальників на трибунах. Сподіваюся, такою ж вона буде і завтра.

– Збірна України вже виконала завдання виходу на чемпіонат Європи, і результат матчу з Сербією нічого не означатиме, чи складно налаштовуватися на такі поєдинки?

– З точки зору турнірної таблиці, можливо, він і не буде нічого значити, але він важливий з іншої причини: нам необхідно завоювати, як мінімум, одне очко, щоб потрапити до першої корзини на Євро-2020.

– З якими суперниками вам би хотілося зустрітися на Євро?

– Чесно кажучи, я поки що не знаю, хто вийшов, тому не готовий поки відповісти.

1927.kiev.ua