Рябоконь: розчаровані результатом, але не грою

09-11-2019, 23:33

Післяматчева прес-конференція головного тренера «Десни» Олександра Рябоконя після гри з СК “Дніпро-1”:

— Ми розчаровані результатом, але не грою. Нам протистояв дуже організований суперник, якому останнім часом десь не щастило. Була в них тривала серія, але це нічого не змінює – з такими організованими завжди важко грати. Сьогодні вони дисципліновано та самовіддано діяли в обороні. При цьому, зуміли забити м’яч. Ми теж мали багато моментів, завдали багато ударів по воротах, але, на жаль, забили лише одного разу. Щоб не відриватися високо від землі, скажу, що нічия з такою командою, як «Дніпро-1» — нічого страшного. Ще в нас є цього року низка ігор, і будемо намагатись набирати у них очки та вирішувати головне завдання, пов’язане з потраплянням до чільної шістки.

— Вже не вперше «Десна» стикається з проблемами, коли суперник грає від оборони. Чи є думки, як покращити гру команди першим номером?

— Треба просто забивати. Вважаю, що в нас сьогодні непогано виходило розкривати оборону. Навіть кількість ударів про це говорить. Було багато прострілів, але не вдавалося замкнути. Мені здавалося, що команда знає, що робити у цих ситуаціях. Не було простої навали, боротьби. Все було продумано й чітко. При цьому непогано вступали у контр пресинг після втрати м’яча і знову створювали моменти. На жаль, не вистачило влучності ударам.

— Кузик не грає через проблеми зі здоров’ям?

— Він зазнав травми у Туреччині. Лише останній тиждень він почав працювати у загальній групі. Якщо б і міг зіграти сьогодні, то зовсім небагато. Гратиме вже наступного матчу.

— Чим буде займатися «Десна» під час перерви у чемпіонаті?

— Плануємо зіграти два матчі у Білорусі. Днями буде відомо, чи підтвердиться це. 16-17 числа плануємо дві гри у Мінську.

Прес-служба СК Дніпро-1