Сабо: “Динамо” у Данії зіграло непогано

09-11-2019, 11:47

Колишній тренер “Динамо” Йожеф Сабо поділився думками про матч киян в четвертому турі групового раунду Ліги Європи з “Копенгагеном” (1:1).

“Динамо” зіграло непогано, домінувало. Я дивився з передчуттям, що ось-ось заб’ють другий м’яч, але не вийшло… Хоча атакували, мали перевагу, а “Копенгаген” грав на відбій і зрідка контраткував. Динамівці виглядали набагато краще за данську команду, але втратили три очки.

Пропущений гол? В нас якась біда – в кожному матчі хтось робить гольові помилки. Бущан, так візьми його вибий кулаком – ні, він хоче зловити, де не достає. Тренер воротарів там ж хороший, Михайлов… Знову прикра помилка. Скільки вже можна цих помилок?! Ми бачимо, що кияни почали грати в інший футбол, мали повну перевагу, але потрібно бити і забивати. Немає перемоги без голів.

Бєсєдін за рахунок корпуса контролював м’яч і віддавав паси – це все. Поки що, тільки так. Циганков загубився в середині поля. Це моя думка. Його місце зправа. Шкода, що в цій грі він не зміг проявити свої сильні сторони, хоча з Вербичем класно розіграли і забили м’яч.

Залишилися дві хороші гри. Думаю, що “Мальме” і “Лугано” кияни обіграють і займуть перше місце в групі”, – сказав Сабо.