Шевченко: у гравців мотивація має бути завжди

13-11-2019, 19:03

Наставник збірної України Андрій Шевченко поспілкувався зі ЗМІ перед контрольним матчем, який в четвер пройде в Запоріжжі.

Кадрове питання: «У Миколенка серйозних ушкоджень немає, на другий матч він буде готовий. Коноплянка відновився, але у нього температура і він пропустить тренування. У Шепелєва були проблеми, але вже все нормально, повинен тренуватися. В іншому у всіх все нормально».

Про мотивацію: «У гравців вона повинна бути завжди. І вона повинна бути вища у тих, хто грав раніше менше. Ряд основних футболістів не зіграють в найближчих матчах – у кого-то травми, хтось пропускає за картками. Буде шанс у тих, хто грав менше – хороша мотивація. Сильний суперник, і важливо зіграти продуктивно і добре».

Про Дениса Попова: «Він грає за молодіжну збірну України, яка діє по тій же структурі, що і ми. Будемо дивитися, як він проявляє себе там. Добре, що він грає за «Динамо». Ми раді. Нехай отримує місце в основі постійне, стане лідером – будемо розглядати це питання».

Про расистський скандал: «Расизму немає місця в українському футболі. І ніколи не буде. Потрібно боротися з цією проблемою».

Про виклик Дмитра Іванисені: «Він грає успішно опорника, ми давно за ним дивимося. Він успішний, і ми запросили його саме як опорника».

Відсутність Руслана Маліновського: «Він чекає поповнення в родині. Сподіваємося, все буде нормально. Я дав йому кілька днів вихідних, і він приєднається до нас перед другим матчем».

Збірна України 14-го листопада в Запоріжжі проведе контрольний матч з Естонією. Початок о 19:00.

Sport.ua