Вербич: ми програвали і потрібен був гол

08-11-2019, 13:51

Гравець “Динамо” Беньямін Вербич поділився своїми враженнями від поєдинку 4-го туру групового раунду Ліги Європи з “Копенгагеном” (1:1).

– Я вже казав перед матчем, що для мене це емоційний момент, як і гра в Києві, тому що “Копенгаген” – мій попередній клуб. Звичайно, радий, що забив своїй колишній команді, тому що ми програвали і потрібен був гол.

Думаю, ми грали добре, створювали моменти. Просто “Копенгаген” – така команда, що стоїть позаду в обороні, їм складно забити, але нам вдалося це зробити один раз. Ми не змогли виграти, проте одне очко в Копенгагені — це не поганий результат.

– “Динамо” знову пропустило в дебюті поєдинку. Були готові до такого розвитку подій?

– Ми були готові. Домовлялися почати гру з володіння м’ячем, високого пресингу, щоб ми забили першими. Але знову отримали гол у свої ворота на 3-й хвилині. Такого в Європі не може бути! Не можна пропускати такі голи в єврокубках.

– “Мальме” теж зіграв внічию з “Лугано”, тож розклади у турнірній таблиці зберігаються. Можна вважати, що нічия в “Копенгагені” – позитивний результат для нас?

– Ми грали краще, створили більше моментів, ніж суперники, і більше володіли м’ячем. Але нам не вдалося забити, “Копенгаген” боровся і зумів не пропустити.

– Було приємно отримати оплески від вболівальників “Копенгагена”?

– Звісно, приємно, коли вболівальники колишньої команди тебе поважають, як і я поважаю цей клуб, – розповів Вербич в ефірі клубного каналу “Динамо”.

Офіційний сайт ФК “Динамо”