Динамо буде ділити НСК Олімпійський з Шахтарем

28-05-2020, 12:08

Донецький «Шахтар» домашній матч 24-го туру УПЛ проти «Динамо» проведе в Києві на НСК «Олімпійський». У зв’язку з цим, в соцмережах обговорюється питання, де ж буде приймати суперників столичний клуб.

Журналіст Ігор Бурбас в Твіттері повідомив: «Динамо» вибірково буде грати на стадіоні Лобановського. Але основним залишає за собою, все ж, НСК «Олімпійський». Головну арену кияни будуть ділити з «Шахтарем». Матчі грандів будуть розводити по днях».

У телеграм-каналі «Динамо Київ Inside» ситуацію пояснили так: «Динамо» дало добро ділити до кінця сезону НСК з конкурентом. Ніхто нікуди не з’їжджає і проводити матчі на клубному стадіоні не збирається. Умови контракту НСК з «Динамо» такі, що без згоди клубу ніхто інший (крім збірної) проводити матчі там не може. Це називається ексклюзивність.

Палкін змушений запитувати письмовий дозвіл на кожен матч, хоча хотів одним листом до кінця сезону. Поки не вийшло. З нюансів: є тільки два тури, де домашні ігри «Динамо» і «Шахтаря» перетинаються, і там доведеться думати, як розводити по днях і чи грати комусь на іншому стадіоні».

Нагадаємо, генеральний директор «Шахтаря» Сергій Палкін повідомив, що всі домашні матчі УПЛ до кінця сезону донецький клуб хоче проводити на НСК «Олімпійський».