Лупашко: дайте нам можливість грати у футбол

24-05-2020, 19:13

Півзахисник «Інгульця» Владислав Лупашко висловив думку щодо не догравання чемпіонату України у Першій лізі.

«Хотілося у першу чергу сказати, що обговорювали думки футбольних клубів, але ніхто не запитав думки футболістів. Як їм у цей період, як їм жити без футболу. Коли він розпочнеться? Як їхні сім’ям у цей період? Як жити, виживати? І люди, які приймали рішення, вони забезпечені і ці моменти не розуміють. У першу чергу ми, футболісти, і тренера – всі живуть емоціями. Від цих футбольних емоцій ми живемо. І той де довгий період, що ми у футболі, маємо прожити у цих позитивних футбольних емоціях.

І те що зараз роблять, переслідуючи свої цілі, відмовляєтеся грати і це у першу чергу Ви своє ім’я розтоптуєте. Ви себе не можете називати футболістами, тренерами – Ви боїтеся. І ваш страх…

Хочеться ще раз звернутися до людей на верху, які будуть приймати рішення. Зайвий раз задумайтеся і якщо ви не відчуваєте цю ситуацію, то спустіться вниз і подивіться як люди і футболісти, у першу чергу, живуть. Деякі не живуть, а просто виживають. Тому що коштів для існування ні у кого немає. Тому що футболіст більше нічого не вміє, окрім того, що грати у футбол. Дайте нам можливість грати у футбол», – зазначив Лупашко.

sport-kr.com.ua