Макаров із Морозом по-різному говорили клубам

25-05-2020, 16:51

Президент “Інгульця” Олександр Поворознюк прокоментував голосування окремих клубів Першої ліги за непродовження змагань за регламентом через пандемію COVID-19 і карантин.

Найбільш цікавою, вважає президент Інгульця, виглядає позиція львівського “Руху”.

“Голосував за догравання, а за кулісами телефонували до всіх президентів і розповідали, що так робити не треба… “Рух” зробив свою роботу до цього і проголосував суто символічно, бо виходить голосують «проти» догравання, а наступного дня – «товарняк» із “Динамо” грають.

От “Волинь”. Валентине (Валентин Кошельник – спортивний директор Волині, – ред.), ти ж приїжджав до мене і казав: “Давай об’єднаємось проти “Руху”, що нам той “Рух”? А я тобі що сказав: “Інгулець грає чесно!”. І ми тільки в спортивній боротьбі будемо доводити своє місце в УПЛ.

Зараз же вони об’єднуються з “Рухом”, щоб принизити “Інгулець”? Ви цього не зробите – ми маленька, але горда птаха. Треба буде грати в Першій лізі ще рік – ми це зробимо.

Мені вже відео скидають з ресторану, де після Ради ліг ПФЛ сидять Минай, Рух і Волинь «приливають» те, що вони вже вийшли [в УПЛ]. То виходить, що з виконкомом УАФ вони все вирішили і будуть грати в УПЛ? “Приливали” ж всі разом, якщо треба – відео скину, покажу.

Саме я затягнув їх до Першої ліги, усі про це знають. Наскільки вони хотіли грати, а тепер сталося так, що не хочуть? Діма (Дмитро Голубєв – президент Балкан, – ред.), а в чому проблеми? Ти ж хотів грати, а тепер голосуєш щоб не догравати. Я думаю, що вболівальники зроблять висновки з цього, але це ваші проблеми – не мої.

Коли я дізнався історію, що було перед конференцією, куди дзвонили Макаров із Морозом і що вони всім клубам по-різному говорили, у мене склалася думка, що вони УАФ так «зализали», що там у всіх вже непрохідність”, – зазначив Поворознюк.