Каштру: трохи притримав заміну Марлоса

01-06-2020, 02:14

Головний тренер донецького «Шахтаря» Луїш Каштру підбив підсумки перемоги над київським «Динамо» (3:1) в поєдинку 24-го туру чемпіонату України.

«Ми пройшли через дуже складний момент. 2,5 місяці без змагань були складними для всіх нас. Але ми працювали весь цей час. Ми були впевнені і налаштовані на те, що ми переможемо. Ми відірвалися ще більше від другого місця. Ми вже набагато ближче до нашої мети.

Чи задоволений я грою? Ми б хотіли зіграти в Донецьку. Там наш дім. Зараз нам доводиться грати тут, ми повинні це приймати. Ми прийняли рішення грати на «Олімпійському», це чудовий стадіон. У Харкові теж хороші умови. Але зараз літати не рекомендується. Ми граємо з повною віддачею і настроєм.

Я трохи притримав заміну Марлоса. Я вирішив, що після другого гола йому потрібно провести ще трохи часу на полі. Другий гол додав йому мотивації. Він — чудовий професіонал, незважаючи на втому. На щастя, він не тільки забив другий гол, але і зміг провести ще деякий час на полі.

Марлос — гравець, технічні якості якого не ставляться під сумнів. Його гол додав нам спокою, адже ми програвали 0:1, а виграли 3:1.

Наскільки «Шахтар» зараз в оптимальних кондиціях? Завжди можна прогресувати і рости. Після такої паузи було дуже складно», — сказав Каштру в ефірі телеканалу «Футбол 1».