Журавок: все, що робиться – все на краще

23-06-2020, 16:37

25-річна українська біатлоністка Юлія Журавок зізналася, що має проблеми зі здоров’ям. Спортсменка знаходиться на реабілітації.

«Хочу підбити підсумки за останні 20 днів свого життя. Можу сказати, що вони були найособливішими, найпрекраснішими. Були стреси, нерви, переживання. Думки про те, що я багато втрачу, придушували мене, але мова йшла про моє здоров’я. Моя віра, внутрішній стрижень, люди, яких я люблю і які вірять в мене, не давали мені права розкисати і опускати руки.

Я усвідомила приказку: «Все, що робиться — все на краще». По суті, нічого я не упустила, а, навпаки, набула!

Зараз на реабілітації, навантаження повинні бути мінімальними. А я дико скучаю за тою драйвовою енергією, яка живить мене і наповнює. Я відчуваю жахливий емоційний голод. Це як жорстка дієта, коли хочеться гарячого круасана з кавою, а можна тільки чай з вівсянкою (але це теж, до речі, смачно).

Коротше, пішла і зробила, що хотіла! Друзі, не тримайте себе у межах! Не завдавайте собі шкоди! Любіть себе! Любіть людей, які вас оточують! Робіть те, що робить вас щасливим, задоволеним, сильним! ⠀

І, головне — будьте вірними самим собі!!!», — написала Журавок в Instagram.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Хочу подвести итоги за последние 20 дней своей жизни. Могу сказать,что они были самыми особенными, прекрасными. Были стрессы, нервы, переживания. Мысли о том что я многое упущу подавляли меня, но речь шла о моём здоровье. Моя вера, внутренний стержень,люди которых я люблю и которые верят в меня не давали мне права раскисать и опускать руки. Я по-истинному осознала поговорку: «Все, что не делается-все к лучшему». По сути, ничего я не упустила, а наоборот приобрела! ⠀ Сейчас на реабилитации, нагрузки должны быть минимальными. А я дико скучаю по той драйвовой энергии, которая питает меня и наполняет. Я чувствую ужасный эмоциональный голод. Это как жесткая диета, когда хочется горячего круассана с кофе,а можно только чай с овсянкой( но это тоже кстати вкусно ☺️). ⠀ Короче, пошла и сделала что хотела! Друзья, не держите себя в рамках! Не ущемляйте себя!Любите себя! Любите людей, которые вас окружают! Делайте то, что делает вас счастливым, удовлетворённым, сильным! ⠀ И главное- будьте верны самим себе!!!

Публикация от ✨yuliya_zhuravok✨ (@yuliya_zhuravok)