Наставник «Агробізнесу»: на нас нічого не тисне

07-07-2020, 23:44

Головний тренер ФК «Агробізнес» Олександр Чижевський прокоментував перемогу у Винниках над Рухом.

«Я дуже задоволений грою своєї команди. Ми знали, що на нас очікує дуже важкий матч, адже «Рух» пропускав попередній тур, а у нас був нелегкий поєдинок проти «Черкащини». Ми витратили дуже багато сил, але в нас є два рівносильні склади. Провели ротацію. У стартовому складі вийшло п’ять нових гравців. Дали ігрову практику тим, хто її взагалі немає. Я не помилився. Задоволений відношенням своїх футболістів до гри.

Я очікував, що нам на перших хвилинах гри буде складно. Так воно і сталося, адже «Рух» високо нас пресингував і ми ніяк не могли вийти з оборони в атаку, але коли зрівняли рахунок, то команда відчула впевненість у своїх діях. Ми вирівняли гру. У другому таймі ми повністю переграли «Рух». Мені дивно, що ми грали у футбол, а «Рух» – ні. Фізичні кондиції моїх підопічних також були кращі.

Потрібно більше спілкуватися з футболістами, щоб розвантажити їх психологічно. Як ти себе налаштуєш, так воно й буде. Мої підопічні сьогодні вийшли на футбольне поле і хотіли довести, що їм до снаги зайняти призове місце. Вони горіли і чекали сьогоднішнього матчу. Перед грою я хлопцям сказав, що на нас нічого не тисне», – сказав Чижевський.

ФК Рух