Дочка Леоненка: тато ніжний тільки з котами

20-07-2020, 19:00

Олеся Леоненко, яка є дочкою колишнього футболіста київського «Динамо» і збірної України Віктора Леоненка, розповіла подробиці з особистого життя батька.

«Ми «перестрілюємося» вдома обов’язково, потрібно ж підтримувати один одного в тонусі. Мама цим не займається, а ми – так. Я якось з гумором до цього ставлюся, навіть якщо він щось висловлює в жорсткій манері. «Це ж Віктор Євгенович»… Він же все одно мене любить.

Папа не бачив ніколи, як я танцюю. Він не був ні на одному моєму концерті. Він завжди відправляв сотні людей від себе, але не сам приїжджав. Він тільки з котами може бути такий ніжний, розмовляти з ними, футбол дивитися. З жінками він футбол не обговорює.

У нього або фанати, або вороги, тому я вважаю за краще не говорити про те, хто мій батько. Але, звичайно ж, я дуже пишаюся тим, хто мій тато. Хоча він може образити чиїсь почуття. Треба ж розуміти, що люди різні. Говорити «ти тупий» – просто непристойно. Але татові це не здається образливим. Він не вважає правду образливою. Хочеться запитати: «Тату, чому ти тут такий злий і шкідливий, а вдома – спокійний, ніжний, лагідний і добрий?», – сказала Олеся.

Футбол 1/2/3