Фомін: розуміємо, що Колос є фаворитом

27-07-2020, 17:38

Нападник «Маріуполя» Руслан Фомін розповів про перемогу азовців над «Олександрією» в півфіналі плей-оф чемпіонату України (2:1) і свою подальшу кар’єру.

«Перемогти «Олександрію» вдалося насамперед за рахунок командних дій. Ми готувалися до цього поєдинку, на нас нічого не давило. Але в першу чергу все-таки перемогли за рахунок того, що не відходили від своєї гри. Грали так, як любимо: через контроль, через короткий і середній пас. завдяки цьому перевага була на нашому боці. Під час гри проскакували думки про те, що, можливо, буде додатковий час або навіть серія пенальті. Але ми готувалися.

«Колос» у фіналі? Суперник, в принципі, очікуваний. Всі команди з топ-6 однаково сильні, якщо винести за дужки першу трійку. Розуміємо, що «Колос» фаворит. Але ми поїдемо до Києва як на останню гру. Для деяких гравців цей матч дійсно може бути останнім у складі «Маріуполя». Головне, не відходити від своєї гри, і у нас все вийде.

У мене контракт закінчується 31 липня, але новий ще не обговорював. Що буде далі – поки не можу сказати, але деякі варіанти продовження кар’єри є. Однак поки чемпіонат не закінчився, так що про майбутнє рано говорити».

Нагадаємо, що у вирішальному матчі за право представляти Україну в кваліфікації Ліги Європи зійдуться «Колос» і «Маріуполь». Матч відбудеться в Києві 29 липня на НСК «Олімпійський».

Meta-ratings.com.ua