Гірник не готується до об’єднання з Кривбасом

06-07-2020, 22:58

Представник Другої ліги криворізький Гірник не готується до об’єднання з аматорським Кривбасом і подальшій заявці в Першу лігу.

У ПФЛ також фактично виключають варіант, що клуб після можливого об’єднання буде виступати в Першій лізі в наступному сезоні. Ніяких заяв організація не отримувала.

Гірник зайняв четверте місце в Групі Б другої ліги. Клуб з Кривого Рогу може отримати право вийти у Першу лігу, тільки якщо ВПК-Агро або Кристал відмовляться від підвищення в класі або Альянс відмовиться від плей-офф.

Раніше журналіст шоу ТаТоТаке Михайло Співаковський повідомив, що дуже ймовірно відновлення існування Кривбасу вже з наступного сезону. Це питання вже узгоджено з президентом Гірника Костянтином Караманиць і підтримується УАФ.

В кінці червня Президент України Володимир Зеленський під час робочого візиту до Нової Каховки повідомив , що доручив депутату Верховної Ради і колишньому артисту Кварталу 95 Юрію Корявченкова зайнятися відродженням Кривбасу.

Зараз Кривбас виступає лише на аматорському рівні, граючи в аматорському чемпіонаті в рамках Дніпропетровської області. Криворізький клуб позбувся професійного статусу в 2013 році і знявся з УПЛ.

Meta-ratings.com.ua