Костишин: сезон можна вважати успішним

26-07-2020, 17:00

Головний тренер “Колоса” Руслан Костишин поділився думками після перемоги над “Дніпром-1” з рахунком 4:1.

– Коли забиваєш швидкі м’ячі – команді завжди легше. Вже грали по рахунку. Пропустили, але добре, що забили. Найважливіше, що забили третій відразу. Якби це не вдалося, ми б занервували. У нас великі проблеми зі складом. Грають не на своїх позиціях. У нас складається, що вибувають ключові гравці, виходять інші. Не підводять, проводять хороші матчі. Молодці.

– Очікували, що саме Антюх завдасть вирішального удару?

– Не знаю, чи очікував. Він не забивав після виходів один на один в матчах з “Динамо”, “Шахтарем”. Десь він повинен був забити. Не потрібно на нього сильно увагу звертати. Він виходить на якийсь рівень, рекомендує себе як гравець УПЛ. Нехай все буде спокійніше. Молодець, що забив. Важливо тепер не втратити його після цих голів.

– За рахунок чого команді вдалося повернути і втримати перевагу в два м’ячі відразу після перерви?

– Не думаю, що на це щось вплинуло. Вплинув випадок. Хороше виконання флангової передачі, хлопці побігли в штрафну, зіграли агресивно. Вони нічого не чують вже, нічого не можеш підказати. Стався випадок, який буває, коли одні забивають, іншим не щастить. Добре, що забили. Але я нічого не говорив їм. Це їх рішення, їх виконання.

– Завдання на сезон вже виконано? Сезон вже можна вважати успішним?

– Сезон вже на 100% можна вважати успішним. Що б далі не трапилося – хлопці молодці. Думаю, буде неправильно, якщо будемо говорити про погані сторони футболістів. Вони дуже багато зробили для команди, клубу, підняли на такий рівень. Заслуговують тільки на похвалу, незалежно, що буде далі.

– Уболівальники повернулися. Вам допомогли вболівальники?

– Нам пощастило. Ми перший матч після карантину провели під контролем УАФ. Так само і перший матч з фанами – знову перші. Як бачите, у нас є вболівальники. Нас підтримують.

– За кого будете вболівати: за Шарана або Бабича?

– Не хочу вибирати. Як буде – так і буде, – розповів Костишин в ефірі “Футбол 2”.