Козловський: я більше про «Карпати» чути не хочу

03-07-2020, 23:52

Президент «Руху» Григорій Козловський прокоментував рішення «Карпат» сплатити штраф «Руху» перед ПФЛ і готовність заплатити 500 тисяч гривень кожному клубу Першої ліги, який обіграє «Рух»:

«Ця інформація мене просто вбила, цей людський цинізм. Нагадаю, «Карпати» звернулися з офіційним зверненням, що матч з «Маріуполем» не відбудеться через брак коштів.

Ми відреагували на цю заяву, і дійсно були готові допомогти «Карпатам». До мене телефонували ще три львівських топ-бізнесмени, які теж були готові допомогти, щоб «Карпати» могли дограти сезон. Допомагати один одному – це нормально.

Але те, що я почув, мене просто вбило. У мене питання до керівництва «Карпат»: «Хлопці, що з вами? Що ви нюхаєте? Чим наколоті ті апельсини, які ви їсте? У вас є розум?». Ви своїми заявами витерли ноги об львів’ян, об вболівальників.

Ви заявляєте, що у вас немає 1,5 мільйона і готові по 500 тисяч давати тому, хто обіграє «Рух». Це нормально? Ви клуб довели до банкрутства. Ви розповідаєте, що поміняли умови, вам потрібно ще 5 мільйонів. Ви нагосподарювали так, що довели до боргу, а тепер ще й займаєтеся шантажем?

Це не нормально. Це мене шокувало і вбило. Після цього я більше про «Карпати» чути не хочу. Я все робив щиро, клуб не перестану любити. Мені навіть язик не повернеться назвати керівництво «Карпат» так, як мені б хотілося.

У мене таке враження, що це футбольні диверсанти, яких закинули сюди, щоб вони знищили футбол у Львові.

Їм не подобається «Львів», «Рух», «Карпати» їм теж не подобаються, вони їх вбивають. Хлопці, ви диверсанти, біжіть звідси, залиште в спокої Львів і львівський футбол. Вам нема чого тут шукати і робити.

Горе-керівництво «Карпат» вбило багаторічну історію і традиції зелено-білих. Тепер взялися за «Рух», Цим ​​«фахівцям» хочу сказати публічно, що ніколи і ніхто не знищить «Рух».

Не знаю, який ви там кокос вживаєте, перестаньте. Почніть займатися дітьми, думайте, на яких полях вони будуть грати, якими м’ячами. Думайте про футболістів і як закінчити чемпіонат, а не як заплатити штраф за «Рух», – сказав Козловський.

ФК Рух