Маркевич: схоже, що Карпат більше не буде

02-07-2020, 23:42

«Карпати» 4-го липня можуть не з’явитися на матч УПЛ проти «Маріуполя» – в цьому випадку команду знімуть з чемпіонату. Відомий фахівець Мирон Маркевич незадоволений ситуацією з клубом.

«До цього «Карпати» йшли впевненою ходою на протязі двадцяти років. Таке враження, що все це зробили спеціально – щоб не було у Львові футболу. Мені здається, що подібне сталося в результаті якихось незрозумілих ходів. Про таке важко думати і говорити, адже для мене це історія. Як би не було прикро, але все йде до того, що команди «Карпати» більше не буде. Можливо, буде з іншою назвою. Дуже шкода, адже я виріс на львівських «Карпатах».

«Мені було дванадцять років, як я вперше пішов на футбол на новостворену команду. І з тих пір не пропускав ніколи жодної гри. Вже потім я був гравцем дубля. Це сталося тоді, коли у Львові була по-справжньому «атомна» команда – на наступний рік після виграшу «Карпатами» Кубка СРСР, в 1970 році Протягом двох років тренувався поруч з легендарними футболістами того складу, і це була велика честь. А пізніше ще й став головним тренером «Карпат», відпрацювавши на цій посаді в цілому сім років. На те, що відбувається зараз з командою, мені, карпатівцю до мозку кісток, боляче дивитися».

«Як і слухати. На жаль, все дуже сумно. Не виключаю, що «Карпати» чекає щось на кшталт «Дніпра-1» або «Металіста 1925». Можливо, команда почне свій шлях з аматорського футболу або з другої ліги. Ось і все», – сказав Маркевич.

UA-Football