Марта Костюк: нікому не цікаве моє життя

12-07-2020, 15:43

Українська тенісистка Марта Костюк розповіла, чому їй подобається грати з більш досвідченими тенісистками, а також зізналася, що не хотіла б бути блогером.

– Як поруч виступати із такими досвідченими тенісистками, як Еліна Світоліна та Лесею Цуренко?
– Насправді, це дуже класний досвід. Той момент, коли можеш бути з ними у дружніх стосунках, попросити пораду, а також можна брати з них приклад. Дівчата багато досягли у житті та спорті. Мені цікаво, як їм вдалось це зробити. Класно виступати з такими тенісистками, які досягли хороших висот у тенісі.

– Буває таке, що Ви – наймолодша учасниця турніру. Чи відчувається недооцінка зі сторони суперниць?
– Можливо, коли розпочинала свої виступи у Австралії суперниці могли мене недооцінювати. Але, це все відбувалось внаслідок того, що вони не знали мого стилю гри. З часом інші тенісистки стали все більш серйозно вивчати та налаштовуватись на поєдинок проти мене.

– Не хотіли б почати вести власний блог?
– Ніколи не розуміла людей, які ведуть власні блоги. Як вони показують своє життя, що викликало б інтерес зі сторони інших. Мені здається, що жодній людині не цікаве моє життя. Не виставляю фото чи відео, які пов’язані з тенісом. Це моя робота та щось потаємне, що хочеться залишити при собі. Звичайно, можу закинути пост, де буде видно, що займаюсь тенісом, але такі фото у мене вкрай рідко. Після невдалих виступів можна саме під такими відео прочитати багато критики у свою сторону. Не можу сказати, що вона мене сильно зачіпає. Читаю всі коментарі і повідомлення, які мені надсилають.

24 канал