Олександр Гвоздик оцінив перспективи Усика

06-07-2020, 23:19

Колишній чемпіон світу в напівважкій вазі Олександр Гвоздик, який завершив недавно кар’єру, оцінив перспективи свого друга Олександра Усика в суперважкому дивізіоні.

“Я думаю, що зараз стає все складніше і складніше переходити від менших вагових категорій до суперважковаговик, тому що вони стають все більше і більше.

Якщо ви подивіться в 60-70-і роки, то важковаговики тоді були набагато менше, ніж зараз. Так що, звичайно, Усику буде складно конкурувати з цими великими хлопцями. Коли ви воюєте з великим хлопцем, у якого є навички його останнього супротивника (Візерспуна), то це одна картинка. Але коли проти вас хлопець, який є олімпійським чемпіоном, який набагато вище, як Джошуа, і у якого набагато більшого розмаху рук, це стає дійсно складним випробуванням, тому я не знаю.

Я знаю, що у Усика дійсно хороші навички, тому він безумовно зможе конкурувати з цими хлопцями. Але я хочу побачити його майбутній бій з Чісорою, який не так великий, але вміє битися. У нього є серце. Він не збирається здаватися. Я вірю, що Олександр зможе перемогти, але це безумовно не буде легко”, – цитує Гвоздика  BoxingScene.com.