Шовковський: ми повірили у заяву Блохіна

21-07-2020, 18:28

Колишній воротар збірної України Олександр Шовковський розповів про те, як команда сприйняла призначення Олега Блохіна перед стартом відбору на ЧС-2006.

«Існує певна категорія людей, які намагаються своєю свідомістю вплинути на оточуючих і змінити перебіг обставин. У нашому випадку так і сталося. Такого роду тактику новий тренер збірної України Олег Блохін вирішив застосувати після численних невдач збірної в плей-оф. Потрібно було щось робити, щось міняти, і наставник зважився на ту саму гучну заяву.

Не чекаючи результатів жеребкування, за яких ми сіялись з четвертого кошика, він сказав, що команда вийде на чемпіонат світу з першого місця в групі. Безумовно, багато хто скептично сприйняли слова Олега Блохіна, але тільки не ми, футболісти. Всі хлопці чудово розуміли, що є тренерський штаб, який ставить перед нами завдання, і нам потрібно його виконати.

У нас підібрався чудовий колектив, а для деяких виконавців це був останній шанс зіграти на такому турнірі. Ми повірили у цю заяву», — зазначив Шовковський.

zbirna.com