Смалійчук: давайте допоможемо Руху

06-07-2020, 09:32

Співвласник «Карпат» Олег Смалійчук прокоментував гучний конфлікт з «Рухом» та його президентом Григорієм Козловським:

«Моя позиція була чіткою. Хлопці, у нас є два співвласника. Ми між собою розберемося, це наші проблеми. Будь ласка, прошу вас, не піартесь на наших проблемах. Особливо двічі я попросив про це «Рух». Але не минуло 24 години, як вилітає чувак з камерами і заявами: я такий добрий, всіх спасу, надсилайте свої реквізити.

Я вас прошу, так тривати не може. Де ви бачили, щоб президент одного клубу виписував блоги про інший клуб, ток-шоу робив. Розумієте, я не політик, не вмію піаритися. Я не хочу ні з ким воювати і лаятися. Я тільки прошу, хлопці, займайтеся своїм клубом. А якщо у вас все так рівно, гладко, і більше зайнятися немає чим, то я знайду, чим вас відволікти від свого клубу, щоб ви займалися справами свого клуба.

Чому «Карпати» сплатили борг «Руху» перед ПФЛ? Я нікого не тролив. Але якщо у клубу є проблеми і загроза дискваліфікації, якщо вже не ми, то давайте хоч допоможемо молодшому братові. А Кополовець – я його взагалі не знаю, хто це такий. Думаю, навіть ті, хто його знає, після такого вчинку теж не захочуть знати, хто це.

Гриша Козловський говорив, що вони спілкуються з Коломойським. Я далекий від теорій змов. Не знаю, чи була це особиста ініціатива Гриші, чи він діяв відповідно до якихось домовленостей з Коломойським. Не мені про це судити, я бачу тільки вчинки і по ним роблю висновки. Вчинок з боку «Руху» був неетичним», – зазначив Смалійчук.

 Великий футбол