Символічна збірна 21-го туру Першої ліги

01-07-2020, 14:40

Раніше відбулися матчі 21-го туру Першої ліги.  «Україна спортивна» склала символічну збірну 20-го туру Першої ліги.

Голкіпер:
Андрій Олійник (Кремінь). Страж воріт допоміг своїй команди не зазнати розгромної поразки від Авангарду у Краматорську. Команда гостей поступилася з рахунком 0:1. Цей гол було забито з пенальті. Краматорська команда ще двічі виконувала пенальті, але Кірієнко і Собко їх не реалізували.

Захисники:
Вадим Яворський (Миколаїв). Захисник миколаївської команди виконував свою роботу і також підключався в атаку. Саме він відкрив рахунок у грі з Рухом.

Володимир Шопін (Гірник-Спорт). Команда у протистоянні з Балканами надійно відіграла у захисті, не дозволивши супернику створити небезпеку біля воріт Ситникова. З 79-ої хвилини Гірник-Спорт грав у меншості – по при це ворота залишилися недоторканими.

Максим Цвіренко (Металіст 1925). Захисник харків’ян забив гол у ворота Черкащини і допоміг команди надійно зіграти у захисті власних воріт.

Віктор Лиховидько (Чорноморець). Надійна гра Віктора у не легкому виїзному матчі в Івано-Франківську дозволила одеситам здобути такі потрібні три очки. Команда під керівництвом Сергія Ковальця поступово поправляє своє турнірне становище.

Півзахисники:
Андрій Ковальов (Миколаїв). Як звично Андрій активно бере участь в атаках своєї команди. І у матчі з одним з головних фаворитів Першої ліги він допомагав підтримувати атакувальні дії.

Микола Когут (Агробізнес). Півзахисник відкрив рахунок наприкінці першого тайму матчу з запорізьким Металургом. Цей гол вплинув на хід гри – гол в роздягальню дорого коштує…

Євгеній Лозовий (Гірник-Спорт). Команда з Горішніх Плавнів святкувала впевнену перемогу над Балканами. Чималий внесок у перемогу вніс Лозовий – і гол забив, і зоорганізував центр поля.

Денис Кожанов (Волинь). Досвідчений гравець луцької команди забив переможний гол і приніс перемогу у надскладному матчі з київською командою Оболонь Бровар.

Нападники:
Фрейтас Рібейро Дерек (Металіст 1925). Нападник вніс чималий вклад у переконливу перемогу харківської команди над Черкащиною – бразилець оформив дубль.

Анатолій Нурієв (Минай). Найкращий бомбардир команди з Закарпаття відзначився черговим голом. Анатолій у першому таймі матчу вивів вперед свою команду у принциповому протистоянні з Інгульцем. Нурієв залишилося забити один гол, щоб догнати найкращого бомбардира Першої ліги у нинішньому сезоні Ніку Сітчінаву.