Демченко: впевнений, що дамо бій “Минаю”

05-07-2020, 08:15

Коментар головного тренера “Металіста 1925” Андрія Демченка після перемоги над командою “Гірник-Спорт” (2:1).

– Усіх уболівальників вітаю з цією перемогою! Три очки є, але певний осад все ж залишився. Спочатку все складалося для нас добре: ми забили швидкий м’яч, а згодом ще й отримали перевагу в одного гравця. Осад – це те, що мали багато хороших моментів, але не змогли їх використати, тим самим, отримали нервову кінцівку. Суперник розпочав нас пресингувати, внаслідок чого ми мали гарні шанси в контргрі. На жаль, ми не змогли ними скористатися, а вже наприкінці матчу гості мали перевагу. Нам пробачили, а провиною всьому є саме психологічний фактор. Тобто, забий ми три-чотири голи, і все було б інакше. Ми самі винні у такій кінцівці…

– У двох минулих матчах команда грала дещо інакше… Сьогодні ви повернулися до безпосереднього керівництва, але проти більш серйозного суперника.

– Так, до цього ми грали проти двох відвертих аутсайдерів, а сьогодні з добротною командою. Може, десь я хлопців сьогодні посварив, це ми проаналізуємо. Але треба забивати “своє”, а так гра була дуже нервовою. Добре, що три очки заробили. Гру подивимося, “почистимо” та будемо рухатися далі!

– Тренер гостей Ігор Жабченко сказав, що його підопічні отримували від гри задоволення. А ваша команда?

– Що стосується задоволення, то перший тайм можна занести до активу нашої команди, другий – “Гірнику-Спорт”. Це, дійсно, правда.

– Як вам футболісти, які сьогодні вийшли на заміну?

– Сьогодні вийшов атакуючий блок, який потребує “обслуговування”. Їм треба доставляти м’ячі, а от у цьому у нас були проблеми. Ми не змогли віддати їм останній пас, з якого б вони забили. Ми виводили півзахисників на останню передачу, але її не було.

– Попереду “Минай”. Як будете готуватися?

– У зв’язку з карантином терміни наших матчів стали щільнішими. Зараз треба команду відновити психологічно та фізично, адже попереду у нас тривала поїздка. Впевнений, що вийдемо на поле та дамо бій “Минаю”!

ФК Металіст 1925