Луческу не потрібні Гармаш і Клейтон

08-09-2020, 15:56

Київське «Динамо» після матчів збірних зібралося практично в своєму повному складі, щоб продовжити підготовку до матчу другого туру УПЛ проти чернігівської «Десни», який відбудеться 11 вересня.

Під час паузи в чемпіонаті з футболістами першої команди «Динамо» тренувалися півзахисники Денис Гармаш і потенційний новачок, бразилець Клейтон. Обидва були в заявці на нещодавній контрольний матч киян проти «Колоса», однак, як стверджують джерела, заявляти їх за першу команду «Динамо» на ігри УПЛ Мірча Луческу, швидше за все, не буде.

Обох румунський фахівець використовував в тренувальному процесі, щоб компенсувати кількісний склад футболістів, поки основні виконавці «Динамо» були в збірних.

Що стосується Гармаша, то він покине «Динамо», як тільки отримає пропозицію про продовження кар’єри в іншому клубі. Поки що потенційних претендентів на досвідченого футболіста відлякує його висока зарплата – близько двох мільйонів євро на рік.

Клейтон після двотижневого карантину, проведеного по приїзду в Україну, переніс в Києві прикру травму. Легіонер позбувся своїх особистих бутс на клубній базі «Динамо» і йому довелося грати в нових бутсах, через що бразилець натер ногу і змушений був пропустити частину тренувального процесу. В результаті зараз Клейтон знаходиться не в найкращих своїх кондиціях і ймовірність підписання з ним контракту не надто висока.

Meta-ratings.com.ua