Луческу розповів про своє майбутнє у Динамо

14-04-2021, 15:23

Головний тренер «Динамо» Мірча Луческу поспілкувався з італійськими журналістами, давши відповіді на деякі питання, але не побажавши нічого говорити про своє майбутнє.

«Ми перші в таблиці, але попереду дербі з «Шахтарем», це важливий матч. Мова про дербі, і нам потрібна тільки перемога».

«У «Динамо» залишилися вболівальники, які ведуть боротьбу проти мене. Але нехай буде так, вони привертають увагу до футболу, адже є група уболівальників, яким не так цікава команда, незважаючи на те, що ми йдемо першими в турнірній таблиці».

«Як мені дався перехід від «Шахтаря» до «Динамо»? Я – професіонал, і я хотів повернутися до роботи. Зі мною зв’язалося київське «Динамо», і я дав згоду. Вболівальники «Шахтаря» не зраділи цьому рішенню, емоції і почуття залишилися. Але це все – складові футболу».

«Чи залишуся я в «Динамо», якщо ми виграємо чемпіонат? Я думаю тільки про матч в суботу. Решту побачимо згодом», – сказав Луческу.

Нагадаємо, з самого початку Мірча Луческу підписував дворічний контракт з «Динамо», термін дії якого закінчується в червні 2022 року.