Повернення Ярмоленка в Динамо не розглядається

13-04-2021, 21:29

Колишній вінгер «Динамо» Андрій Ярмоленко найближчим часом не буде повертатися до київської команди. Про це повідомляє телеграм-канал «Динамо Київ Inside».

«Повернення Ярмоленка в «Динамо» не розглядається жодним чином. І на це є мільйон і одна причина. Та сама. Головна. Фінансова. Якщо Шевченко повертався в «жирні» грошові часи, і Суркіс зміг запропонувати йому гроші, що не набагато поступаються лондонським, то будь-який з вас в здоровому глузді навряд чи погодитися з перепадом річної зарплати від 7,5 млн £ до умовного мільйона.

Ярмоленко з Шаблієм ще з минулої осені опрацьовували турецькі і китайські варіанти, одночасно намагаючись намацати контакти з MLS. Повернення Андрія до рідного клубу доведеться чекати вже після закінчення кар’єри. Їдучи в Дортмунд, на прощальному міні-банкеті він жартівливо/серйозно повідав про бажання повернутися сюди спортивним директором», – сказано в повідомленні.

У нинішньому сезоні Ярмоленко не є важливим гравцем для «Вест Хема», а також мав проблеми, пов’язані з травмами. На рахунку вінгера всього 14 матчів в АПЛ, з яких він тільки один починав у стартовому складі, а похвалитися може лише однією гольовою передачею.

Контракт Ярмоленка з «Вест Хемом» розрахований до літа 2022 року, причому українець є найбільш високооплачуваним футболістом команди, а тому боси «молотобійців», як уже повідомлялося раніше, будуть не проти продати українця цього літа.

За оцінками Transfermarkt вартість Ярмоленка зараз становить 5 мільйонів євро.