Інформація щодо квитків на матчі Євро-2020

07-05-2021, 21:47

У зв’язку з пандемією COVID-19, яка внесла корективи в проведення Євро-2020 та вплинула в тому числі на плани мільйонів прихильників футболу стосовно відвідування матчів чемпіонату Європи, Українська асоціація футболу звертається до вболівальників, що придбали квитки, із важливою інформацією щодо процедури їхнього отримання та вимог до в’їзду до країн, де заплановане проведення ігор континентальної першості.

Перш за все, звертаємося до всіх уболівальників, які придбали квитки через сайт uefa.com, — регулярно перевіряйте електронну пошту. УЄФА завжди контактує з усіма персонально за допомогою листів на електронну скриньку.

КВИТКИ

  • Повернення, анулювання квитків та відшкодування коштів

УЄФА організував кілька етапів повернення квитків: у травні та червні 2020 року, у січні 2021 року, а останній етап був відкритий 25 березня та завершився 22 квітня 2021 року.

Після закриття порталу УЄФА з повернення квитків ніяких інших етапів повернення перепусток на матчі Євро-2020 не планується.

Наразі УЄФА визначає, чи перевищує кількість квитків на руках кількість дозволених місць на кожному матчі. Якщо так, то УЄФА анулює частину квитків за допомогою сліпого жеребкування, аби дотриматися встановлених місцевою владою правил. Про результати жеребкування вболівальників повідомлять у травні електронним листом. У цьому листі буде зазначено, чи залишаються ваші квитки дійсними, і людина зможе відвідати матч, чи їх анульовано, і кошти будуть повернені на картку, з якої було здійснено оплату.

Звертаємо увагу: якщо за результатами жеребкування ваші квитки не були анульовані, то ви не зможете повернути їх та отримати назад кошти, якщо більше не бажаєте відвідати турнір.

  • Додатковий продаж квитків

УЄФА не виключає можливості, що в разі наявності квитків на деякі матчі вони можуть продаватися в порядку живої черги. Цей продаж може розпочатися в другій половині травня. Щоб отримати інформацію про це, кожен бажаючий може створити обліковий запис на квитковому порталі УЄФА.

  • Заміна власників квитків

Квитки призначені виключно для особистого використання автора заявки та його/її гостей, і ніхто з них не може продавати або іншим чином передавати квитки (за винятком випадків з офіційним дозволом УЄФА).

Однак, згідно з оновленими правилами й умовами продажу квитків на Євро-2020, якщо ви і/або ваш гість (-і) не можете бути присутніми на матчі через медичні показання (включаючи, але не обмежуючись COVID-19), ви зможете передати відповідний квиток (-и) одному члену сім’ї через спеціальний мобільний додаток.

Перед матчем необхідно буде надати особисті дані нового власника квитка. Інструкцію про те, як внести зміни в дані, буде представлено ​​ближче до турніру.

·      Квитки Follow my team

З огляду на те, що місця проведення більшості матчів плей-офф за участю конкретних збірних не будуть відомі аж до завершення групового раунду, і на тлі істотних обмежень щодо пересування УЄФА ухвалив рішення скасувати всі квитки пакету «Разом із командою» (Follow my Team), повернувши гроші їхнім власникам.

  • Квитки в разі виходу до стадії плей-офф збірної України

Якщо збірна України пройде до 1/8 фіналу та подальших стадій Євро-2020, то вболівальники зможуть придбати квитки на матчі за участю синьо-жовтих. Цей продаж буде відкрито додатково, і він буде повністю незалежним від минулих стадій. Таким чином, ані володарі квитків на ігри минулої стадії, ані ті, хто перед цим придбав пакет Follow my Team, не матимуть жодних преференцій у придбанні квитків.

ВИМОГИ ДО ВЇЗДУ ДО КРАЇН-ГОСПОДАРІВ ЄВРО-2020

Звертаємо увагу та закликаємо вболівальників вивчати правила в’їзду до країн, квитки на матчі в яких вони придбали — як на стадії групового раунду, так і в подальшому. Крім того, стежити за змінами, які можуть відбутися відповідно до правил в’їзду в обрані країни. Якщо ви матимете квиток на матч у країні, до якої заборонений в’їзд, — це ваша персональна відповідальність, а відшкодування вартості квитків у цьому разі не передбачено.

ВИМОГИ ДО В’ЇЗДУ ДО НІДЕРЛАНДІВ

Якщо ви подорожуєте з-за кордону, пам’ятайте, що вам доведеться виконувати обмеження та вимоги щодо перетину кордону, включаючи карантин, який на той час буде застосовуватися в Нідерландах. Для власників квитків не буде ніяких виключень.

Обов’язково перевірте, чи дозволено вам в’їзд до Нідерландів!

Заборони на в’їзд та польоти до Нідерландів діють залежно від вашої країни походження та національності.

  • Подорожі в межах ЄС

Якщо ви перебуваєте в країні, яка входить до Європейського Союзу (ЄС) або Шенгенської зони, заборона на в’їзд на вас не поширюється.

  • Подорожі не з країн ЄС

Якщо ви подорожуєте не з країни ЄС і не є громадянином ЄС чи країни Шенгенської зони, до вас застосовується заборона на в’їзд до ЄС.

Крім того, заборони на польоти діють для країн Центральної й Південної Америки, а також Південної Африки. Перед поїздкою обов’язково перевіряйте веб-сайт уряду Нідерландів, щоб отримати найактуальнішу інформацію.

Перевірте вимоги до виїзду для вашої країни походження!

  • Негативний результат ПЛР-тесту

Якщо ви подорожуєте до Нідерландів літаком, потягом, кораблем або автобусом із країни зі значним поширенням COVID-19, то повинні надати негативний результат ПЛР-тесту, зробленого не пізніше ніж за 24 години до від’їзду. Майже всі країни на поточний момент розглядаються як країни підвищеного ризику. Список країн низького ризику ви можете переглянути тут.

Або ж ви можете надати як негативний результат ПЛР-тесту, зробленого не пізніше ніж за 72 години до прибуття, так і негативний результат ПЛР-тесту, зібраного на основі зразка не більш ніж за 24 години до від’їзду.

  • Карантин

Якщо ви подорожуєте з країни підвищеного ризику, то після прибуття до Нідерландів повинні будете пройти обов’язкову 10-денну самоізоляцію.

На п’ятий день після прибуття ви можете зробити ПЛР-тест у службах громадської охорони здоров’я (GGD). Якщо результат тесту буде негативним, ви можете припинити самоізоляцію. Більше інформації можна знайти тут.

Щоб дізнатися, як карантин може вплинути на вашу поїздку, натисніть тут.

Необхідно обов’язково заповнити декларацію здоров’я!

ВИМОГИ ДО В’ЇЗДУ ДО РУМУНІЇ

Якщо ви подорожуєте з-за кордону, пам’ятайте, що вам доведеться виконувати обмеження та вимоги щодо перетину кордону, які діятимуть на той час у Румунії. Для власників квитків не буде ніяких виключень.

Перевірте, чи перебуває ваша країна в списку країн підвищеного ризику!

  • В’їзд із країни підвищеного ризику

У разі в’їзду з країни підвищеного ризику після прибуття до Румунії вам необхідно самоізолюватися та дотримуватися процедури карантину, описаної нижче.

  • В’їзд із країни, якої немає в списку підвищеного ризику

У разі в’їзду з країни, якої немає в списку підвищеного ризику, вам не потрібно проходити карантин.

Найактуальнішу інформацію перед в’їздом можна знайти тут.

Перевірте вимоги до в’їзду для країн підвищеного ризику!

  • Карантин

Якщо ви подорожуєте до Румунії з країни підвищеного ризику, вам необхідно пройти 14-денний карантин — удома або в заявленій локації. Він може бути скорочений до 10-ти днів, якщо буде наданий негативний результат ПЛР-тесту, зробленого на восьмий день карантину.

  • Негативний результат ПЛР-тесту

Якщо ви в’їжджаєте до Румунії з негативним результатом ПЛР-тесту, який зроблений не більш ніж за 72 години перед від’їздом (для тих, хто подорожує громадським транспортом) або перед в’їздом на національну територію (для тих, хто подорожує власним транспортом), вам необхідно пройти 10-денний карантин — удома або в заявленій локації.

Існують виключення щодо правил проходження карантину — такі, як перебування в Румунії не більше 72-х годин із негативним ПЛР-тестом, доказ проходження вакцинації або сертифікат про те, що особа перехворіла на COVID-19 в останні 90 днів перед в’їздом до країни. Більше інформації можна знайти тут.

Обов’язково заповніть декларацію здоров’я!

ВИМОГИ ДО В’ЇЗДУ ДО ВЕЛИКОЇ БРИТАНІЇ

Якщо ви подорожуєте з-за кордону, пам’ятайте, що вам доведеться виконувати обмеження та вимоги щодо перетину кордону, які діятимуть на той час у Великій Британії. Для власників квитків не буде ніяких виключень. Для громадян деяких країн в’їзд до Великої Британії може бути закритий узагалі.

Перевірте, чи перебуває ваша країна в списку країн підвищеного ризику!

В’їзд до Великої Британії з країн червоного списку (підвищеного ризику) заборонено. Актуальний список та можливі виключення для в’їзду можна знайти на сайті уряду Великої Британії.

  • В’їзд із країни, якої немає в списку підвищеного ризику

Усі, кому дозволено в’їзд на територію Англії, повинні:

  • Протягом трьох днів до поїздки здати тест, який визнаний в Англії (та отримати негативний результат).
  • Після прибуття провести 10 днів на карантині.
  • Придбати дорожній набір тестів. Зробити один тест у перший чи другий день карантину, а повторний — на восьмий день чи пізніше.
  • Заповнити форму місцезнаходження пасажира, вказати в ній інформацію про карантин та дорожній набір тестів.
  • Карантин

Після приїзду до Англії необхідно одразу вирушити туди, де ви будете перебувати на карантині. Ви не зможете залишити це місце 10 днів, поки не закінчиться карантин.

Перший день карантину — наступний день після прибуття. Карантин триває 10 днів та закінчується о 24.00 10-го дня. Більш детальна інформація — на сайті уряду Великої Британії.

Обов’язково заповніть декларацію здоров’я!

Перед в’їздом до Великої Британії необхідно заповнити форму місцезнаходження пасажира. Це необхідно зробити не пізніше ніж за 48 годин до прибуття.

На електронну пошту надійде QR-код. Його необхідно буде показати в роздрукованому вигляді або на смартфоні, щоб підтвердити заповнення форми. Будьте готові пред’явити форму під час реєстрації чи посадки на літак, потяг або паром, які прямують до Великої Британії.

Обов’язково замовте дорожній набір тестів, перш ніж заповнювати форму.

ВИМОГИ ДО ВХОДУ НА СТАДІОН

Правила входу на стадіон під час матчів Євро-2020 будуть відрізнятися від звичних. При цьому кожен стадіон Євро-2020 матиме свої правила та вимоги до безпеки та здоров’я, які можуть відрізнятися від інших.

  • Вимоги для входу на стадіон «Йохан Кройф Арена»

Мобільний квиток, маска та ПЛР-тест.

Перед тим як вирушити на стадіон, перевірте наявність мобільного квитка, маски та негативного результату ПЛР-тесту. Найактуальніша інформація стосовно точних вимог до ПЛР-тесту буде доступна за цим посиланням ближче до старту турніру.

Часові слоти для входу.

Із метою дотримання соціальної дистанції УЄФА запустить часові слоти для входу для кожного володаря квитка. Ви матимете 30 хвилин для входу на стадіон. Ближче до матчу перевірте свою пошту, куди вам буде надісланий лист із часовим слотом для входу на арену.

  • Вимоги для входу на Національний стадіон

Мобільний квиток, маска та ПЛР-тест.

Перед тим як вирушити на стадіон, перевірте наявність мобільного квитка, маски та негативного ПЛР-тесту (або підтвердження вакцинації та сертифікату про те, що особа перехворіла на COVID-19, дійсного три місяці). Більше інформації буде повідомлено ближче до турніру.

Часові слоти для входу

Із метою дотримання соціальної дистанції УЄФА запустить часові слоти для входу для кожного володаря квитка. Ви матимете 30 хвилин для входу на стадіон. Ближче до матчу перевірте свою пошту, куди вам буде надісланий лист із часовим слотом для входу на арену.

  • Вимоги для входу на стадіон «Вемблі»

Мобільний квиток та маска.

Перед тим як вирушити на стадіон, перевірте наявність мобільного квитка та маски. Найактуальніша інформація стосовно точних вимог до ПЛР-тесту буде доступна за цим посиланням ближче до старту турніру.

Часові слоти для входу.

Із метою дотримання соціальної дистанції УЄФА запустить часові слоти для входу для кожного володаря квитка. Ви матимете 30 хвилин для входу на стадіон. Ближче до матчу перевірте свою пошту, куди вам буде надісланий лист із часовим слотом для входу на арену.

На вході можуть діяти додаткові вимоги. Наприклад, наявність негативного тесту на COVID-19. Більш детальна інформація з’явиться ближче до турніру.