Тайсон: У Шахтарі я конфліктував з тренерами

07-05-2021, 22:02

Екс-хавбек “Шахтаря” Тайсон, який вчора провів свій перший матч після повернення в “Інтернасьонал” (перемога в Кубку Лібертадорес над парагвайської “Олімпією” 6:1), розповів, чому залишив “Шахтар”.

“Тепер я відчуваю велике полегшення. Перед першим матчем за “Інтернасьонал” я трохи нервував. Мені здавалося, що я повертаюся на десять років назад, коли я дебютував “Інтер”.

Нам вдалося провести відмінну гру і здобути перемогу, а це найголовніше.

Я завжди хотів повернутися. Я пробув в Україні 11 років, і у мене вже було бажання повернутися, бути поруч зі своєю родиною.

Також це бажання повернутися в “Інтер” з подяки за те, що клуб зробив для мене. Я не міг у той момент повернутися спиною до клубу, який розкрив мене, який змусив мене стати професіоналом і добитися великих успіхів.

Я міг би залишитися в Європі, тому що у мене були пропозиції з інших клубів, і навіть в Україні мені запропонували дворічний контракт, але я відчував, що пора повернутися додому, щоб знову бути щасливим.

У клубі я конфліктував з тренерським штабом, з керівництвом. Це було трохи негарно з мого боку, але, слава Богу, в кінці кінців все обійшлося, мені вдалося з ними домовитися і знайти спільну мову”, – сказав Тайсон.