Довбик: у збірній немає розподілу на зірок та інших

21-07-2021, 08:05

24-річний форвард «Дніпра-1» і збірної України Артем Довбик поділився враженнями про атмосферу в національній команді на минулому Євро-2020.

– Яка атмосфера в збірній? Чи є, скажімо так, дистанція між фіналістом Ліги чемпіонів, чемпіоном Англії, найкращим гравцем весни в Серії А і всіма іншими?
– Ні, нічого такого! Навпаки, хлопці теж раді в збірну приїжджати — всі, з будь-якого клубу. І спілкуємося ми всі відмінно. Я, коли перед Францією дочекався весною виклику, немов отримав додаткові сили. Був неймовірно радий. Думаю, такі само почуття у будь-кого, кого викликають у збірну України.

– І все ж — з ким подружилися, а з ким поки на «ви»?
– Так всі гравці збірної відмінно спілкуються. Якщо це такі майстри, як Ярмоленко або Марлос, то дуже приємно з ними працювати, це люди, у яких можна багато чому повчитися. Якщо це молодь — ну так всі чудові хлопці. З усіма спілкуюся і дружу — і з Циганковим, і з Кривцовим, і з Забарним. Взагалі ніяких питань. Я тільки дивуюся, коли іноді в пресі бачу — «той посварився з тим», «той з тренером на підвищених тонах говорив». Не було нічого такого. Відмінно працювали, без розподілу на зірок та інших, або за клубною пропискою.

 FanDay